politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

 

SC OLTENIA AUTHENTIC IMOBILIARE SRL, persoana juridical cu sediul in Craiova, bdul 1 Mai nr 67, Bl 21, sc.2, ap 2, jud Dolj, Cod Unic de Inregistrare 38527050 atribut fiscal RO, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J16/2933/2017, va informeaza ca incepand cu data de 25 Mai 2018, Regulamentul 2016/        679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date va fi aplicabil și în România.

Conform cerintelor Legii nr. 67/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC OLTENIA AUTHENTIC IMOBILIARE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopuri specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Datele cu caracter personal (“Date Personale”) reprezintă orice informație privind o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoana fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi nume, număr de identificare, date de localizare, identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Vă vom utiliza datele cu caracter personal în scopurile descrise mai jos și în conformitate cu consimțământul dvs.  Nu colectăm și prelucrăm mai multe sau alte tipuri de date cu caracter personal decât cele necesare îndeplinirii scopurilor respective. Vom utiliza doar datele dvs. cu caracter personal prevăzute în această politică de confidențialitate. Dacă intenționăm să vă utilizăm datele cu caracter personal pe care le prelucrăm cu consimțământul dvs., în alte scopuri, vă vom informa în prealabil și, în cazurile în care prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs., vă vom folosi datele cu caracter personal numai cu permisiunea dvs..

Vă colectăm datele cu caracter personal, precum: numele, adresa de corespondență, numărul de telefon și adresa de e-mail pentru emiterea facturilor sau pentru intocmirea contractelor de prestari servicii sau orice alt contract cu SC OLTENIA AUTHENTIC IMOBILIARE SRL.  Folosim datele dvs. de înregistrare / de bază pentru a comunica cu dvs. cu privire la serviciile noastre și a vă informa cu privire la politicile și condițiile noastre.

Conform legii nr 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Observatie:

  1. Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala)
  2. Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.